Магнетичната усмивка на момиченце със синдром на Даун очарова света

Магнетичната усмивка на момиченце със синдром на Даун очарова света
Благодарение на своята очарователна усмивка Кони сключва два модни договора.


Чуйте новината

Генетичната аномалия, независимо колкото е сериозна, не е присъда и Кони Рози Сибърн, малко момиченце със синдром на Даун от Британия, е истинско доказателство. Нейната магнетична усмивка радва приятели, семейство и близки, пише Svobodnazona.com.

Точно благодарение на своята очарователна усмивка Кони сключила два модни договора. Когато разказах в агенцията за нейния синдром, никой дори не повдигна и вежда разказва майката на момичето. На нея много й харесва да се снима. Тя следва точно и послушно указанията на фотографа и искрено се забавлява от това!

Тя следва точно и послушно указанията на фотографа и искрено се забавлява от това!

На нея много й харесва да се снима.

Кони се родила на седем месеца, недоносена, а диагнозата й била поставена след само две седмици. Имаме приятели, чиито деца също страдат от синдром на Даун и не са изпитали нищо освен най-положителни неща от тези мъничета.

Майката на малката чаровница има важна социална мисия, тя общува с родители, които са научили горчивата истина за децата си и са зашеметени от тази новина.

Кони се родила на седем месеца, недоносена.

Майката на малката чаровница има важна социална мисия, тя общува с родители, които са научили горчивата истина.

"Много хора погребват живота си, когато чуят нещо такова. Но аз се опитвам да им обясня, че те ще получат само помощ и подкрепа".

А това, че нейната дъщеря е модел е истинско вдъхновение!

Харесайте страниците ни:
Страница във Facebook Страница в X Страница в LinkedIn

Публикуване на коментар

По-нова По-стара